Oksval.no på WordPress

Da er oksval vel’s websider flyttet over i WordPress!

Det betyr at alle som har behov for det nå enkelt kan få tilgang til å redigere innholdet.
WordPress, er kanskje verdens mest utbredte blog system, og det er et vell av utvidelser og muligheter å utforske. Mer om det i en senere post.

Innholdet er i prinsippet identisk med de gamle sidene ( arkivert her ), og strukturen og menyene er forsøkt gjenskapt mest mulig, men ting er fremdeles langt i fra perfekte, så dette er et godt tidspunkt for innspill, korrektur og ideer av alle slag.

Det var nødvendig å renske opp i formateringen i de fire historieheftene, så en del lister og tabeller mm. er ikke like pene som de var, og galleriene med vinterbilder og sommerbilder er laget på nytt med betydelig flere bilder og har dermed litt missvisende tekst. Dessuten er en del brutte lenker og forsvunnede  dokumenter funnet og reparert. Det er 2 lenker som ikke har latt seg spore opp, og det er en større utgave av kartet over velets område på historiehefte fra 1964, og Mer: om jubileumsfesten på siden om 100 års festen.

Menyene er gjenskapt med litt vilkårlige metoder, og selv om de ser greie ut er det mulig vi skal ommøblere litt på dette når vi finner ut av hva som er smartest. Det er flere måter å gjøre det på..

De som ønsker det kan registrere seg  som bruker, og vi vil tildele utvidede rettigheter ettersom det er behov for det. Det finnes også en kopi av denne websiden hvor man kan få tilgang til å eksperimentere mere hemningsløst med, for de som måtte ønske det.

Det er bare å ta kontakt med web@oksval.no.

Mvh
Gaute Amundsen